De iconische Alfa Day

De prachtige rondrit

Op 3 juli starten we de rondrit om 8:00 met een ontbijt in het mooie Gothische Stadhuis aan de Grote Markt van Brussel. 
Vanaf de Grote Markt start een prachtige rit langs Paleizen en Kastelen in o.a. Brussel, Laken, Wemmel, Dilbeek, Beersel, Ittre en Genval. We rijden een afwisselende rit door de stad, kleine Vlaamse en Waalse dorpjes, uitzonderlijke kastelen, het glooiende landschap ten westen van Brussel en de bosrijke omgeving ten oosten van de stad. De aankomst is voorzien rond 14:00 op de Esplanade bij het Autoworld Museum.
 

 

Dit is de eerste rit in Brussel waarvoor de CO2 uitstoot wordt gecompenseerd door boomaanplant in Belgïe. 

De Show/ Concours d‘Élégance

Vanaf 10:30 kun je op 3 juli je prachtig gepoetste Alfa laten zien op de Esplanade van het Autoworld Museum aan de juryleden van het Concours d‘Élégance en andere Alfa Romeo liefhebbers. We hopen zoveel mogelijk mooie en bijzondere auto’s te laten zien aan het publiek, ook als ze niet in een topstaat verkeren. 2022 is namelijk ook het jaar van 60 jaar Giulia en 50 jaar Alfetta, dus laat je auto zien. We parkeren alle modellen per serie, dus hopen dat jouw auto er ook tussen staat zodat we een prachtige show hebben van Alfa Romeo’s. De vijf mooiste en meest bijzondere Alfa’s winnen een plekje in de tentoonstelling Alfa Romeo Storico in het Autoworld Museum. Een extra reden om met je Alfa deel te nemen.
 

De Alfa Romeo Storico tentoonstelling

DETAILFOTO-4
De Club heeft samen met Autoworld Museum een speciale expositie van klassieke Alfa’s samengesteld. Bewonder de bijzondere voor-beelden van sportiviteit, elegantie, snelheid en ontwerp. Niet alleen de bekende modellen zoals Spiders, Giulia’s, Giulietta’s en 1900 modellen komen aan bod, maar ook raceauto’s en exclusieve modellen.
 
 
 
 
 
 
De tentoonstelling van 50 spectaculaire auto’s loopt in de zomermaanden juli en augustus tijdens dit openingsweekend heb je gratis toegang bij inschrijving van de tourrit of Show/Concours d‘Élégance.
Scroll to Top