Club Quadrifoglio Belgio

Alfa Romeo

Auto gezocht voor VRT programma

Beste,

 

Voor een nieuw programma van de VRT<http://vrt.be>, geproduceerd door Woestijnvis<http://woestijnvis.be>, maken we deze zomer een komische reeks genaamd ‘GEUB’ met niemand minder dan Philippe Geubels in de hoofdrol. Om deze productie tot een goed einde te brengen, ben ik nog op zoek naar een kleurrijke, stijlvolle oldtimer cabrio die kan dienen als één van de spelwagens van onze acteurs.

 

De reden waarom ik u mail is omdat ik me afvroeg of u als vereniging van Alfa Romeo oldtimers toevallig in het bezit bent van zo’n wagen of iemand kent die ik zou kunnen contacteren met de vraag of ze willen meewerken aan dit fantastisch project? Het zou ons in ieder geval een grote stap vooruit helpen om deze reeks mogelijk te maken.

 

De wagen zal enkel gebruikt worden door de acteur om een klein stukje (max. 100m) mee te rijden tot voor de oprit van zijn huis, en zal op de oprit tentoongesteld staan voor de opnames van alle andere scènes. Deze opnames, waarin we graag gebruik zouden willen maken van deze wagen, vinden plaats in Rumst en staan gepland op 14, 24 augustus en op 6 september 2018. Een onkostenvergoeding voor het gebruik van uw/deze wagen is voorzien.

 

Tot slot zal de reeks in 2019 primetime te bewonderen zijn op één en op de RTL in Nederland. Indien u nog vragen, opmerkingen of bedenkingen heeft, laat ze dan gerust weten via onderstaande gegevens.

 

Alvast bedankt en graag tot snel.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Pauwel Billiau

 

Stagair productie-assistent GEUB

+32 487 80 65 32

Woestijnvis NV I Harensesteenweg 228 I 1800 Vilvoorde I BTW BE 0460 337 749  <http://www.woestijnvis.be >